Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Bajban az UTE vízitelepe

Ha tudsz, segíts, vagy add tovább. UniCredit Bank 10918001-00000032-41400255 UTE Kajak-kenu.

Az biztos, hogy edzeni az UTE vízitelepén sem lehet a következő hetekben. Bár a múlt hét elején minden megtettek, példaértékű összefogással homokzsákokból épített védművet az egész szakosztály, de a rekordmennyiségű árvíz betörését sajnos így sem sikerült megakadályozni.

 

– Jelenleg az egész épületben mellig ér a saras víz – mondja Doma Gergő, az UTE szakosztályvezetője. Az épület nagyon öreg, a falak teljesen átvizesedtek, addig ide nem jöhet be senki, amíg statikusok át nem vizsgálják az egész létesítményét az ár levonulása után. A tanmedence épületét fűtő kazán már tönkrement, a főépület fűtésrendszere is veszélyben van, pedig azt tavaly újították fel 10 és fél millió forintból. Minden segítségre szükségünk van. A kollégáim példamutató hozzáállása engem is doppingol a bajban, meg akarjuk oldani a helyzetet, de minden segítségre szükségünk lesz.



Az értékmentésen kívül gondot okoz a sportolók elhelyezése is. Ha a gyerekcsoportok hetekig nem tudnak megfelelő körülmények között készülni a versenyekre, akkor félő, hogy szétszélednek, így pedig komoly károkat szenvedne a klub utánpótlásbázisa.

Képek

Övvizsga 2019.február 11-én című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41