Dátum: 2024 április 13. (szombat) | Ida

hírek

2010-ben Sárkányhajó Világbajnokság Magyarországon!

A bajnokság érdekessége az, hogy a döntőbe jutottak a 2006. augusztusi szegedi Kajak-Kenu Világbajnokság 1000 méteres döntői előtt mérhetik össze erejüket - jelentette be Baráth Etele az MKKSZ 2006. március 23-ai sajtótájékoztatóján az A38 Állóhajón. A tájékoztatón kiemelte azt is, hogy a szövetség nemzetközi elismertségét, szakmai tekintélyét jelzi, hogy az idei világbajnokságon túl megnyerte a 2010-ben megrendezésre kerülő Sárkányhajó Világbajnokság rendezési jogát is.
Az útnak induló sárkányhajó versenysorozat célja, hogy a kajak-kenu ne csak mint versenysport, hanem mint szabadidős, közösségi tevékenység, családi program is jelentkezzen a közgondolkodásban és a mindennapi életben. A Sárkányhajó Bajnokság keretében az MKKSZ lehetőséget biztosít minden vízisportot és evezést kedvelő sportbarátnak arra, hogy kipróbálja magát e sportágban.
A magyar sárkányhajó válogatott tagja Martinkó Gábor, az UTE kajak-kenu szakosztályának új edzője várja ez érdeklődők jelentkezését. Megkezdte a nyári tábor szervezését is, ahol olyan 9-12 éves fiúk részvételére számít, akik szeretik a vízisportokat.

Martinkó Gábor várja az érdeklődők telefonhívását a 06-20-961-17-59-es számon.

Képek

Taekwondo DIÁKOLIMPIA 2019 - Pécs című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41