Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

Tisztelt Kajakosok, Kenusok, Hölgyek, Urak!!

Aki ismer az tudja, hogy „a nekünk” az a nagy család, amit UTÉ-nak hívnak.
Itt sportol az a három tehetséges és szorgalmas kenus, aki a hétvégi maraton válogatón kiharcolta B egységként az indulás jogát a spanyolországi maraton VB-re.
Sajnos az MKKSZ szándékai nem tiszták számomra, amikor tehetséggondozásról és az utánpótlás támogatásáról van szó, mert mind a három fiú önköltségen mehet a VB-re, ha ezt a kapitány egyáltalán megengedi…
A három fiú közül Szabó Kristóf az ifi VB ezüstéremért járó egyesületi támogatást egészíti ki a saját pénzével, Pálfi Márió szülei a teljes összeget kénytelenek bevállalni (150e ft), míg a felnőttek között kiválóan szereplő még ifi Schmidt Dániel szülei a hitel vállaláson gondolkodnak.
Schmidt Dani egy rendes, szorgalmas 18 éves fiatalember, aki az edzései mellett segédedzőként is segíti Martinkó Gábor munkáját és mindemellett még nappalin jár iskolába.
Szeretném hinni, hogy még mindannyian emlékeztek arra, amikor lapát volt ( van…) a kezetekben és ha álmodtatok valamiről, akkor az a Magyar trikolor képviselete volt egy világversenyen.
Szeretném, ha Daniék álma sikerülne, még akkor is, ha tisztában vagyok azzal, hogy nem az aranyért fognak meccselni a Győre- Kövér párossal.
Én még hiszek az összefogás erejében, mert erre nekem a legjobb példa az UTE kajak-kenu szakosztálya ami csak ettől müködik. Arra kérlek benneteket, segítsünk ennek a három srácnak, hogy az álmaik, ne váljanak köddé.

Én egy gyors pénzgyűjtésbe kezdtem, ahol az első adakozó már meg is van:

Doma Gergő 10000 Ft
Őze István és Baluka Csabáné is csatlakozik az adakozók hoz 10-10 ezer Ft.-al.

Köszönettel: Doma Gergő UTE kajak-kenu Szakosztály vezető
Budapest, 2010-09-06

Képek

2019.évi Karate Magyar Bajnokság című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41